Jurnalul unui Connaisseur

De la un pasionat de bere şi călătorii

Ursus Breweries urma să lanseze pe piaţa din România şase branduri de top din portofoliul global SABMiller şi al partenerilor săi: St. Stefanus, Miller Geniune Draft, Grolsch Premium Weizen, Pilsner Urquell, Efes Draft şi Efes Pilsener.
Îşi dorea ca lansarea să fie diferită, să aibă acel Je ne sais quoi, să fie altfel. Şi altfel a fost cuvântul care ne-a dat elanul de care aveam nevoie, pentru că la SPIDER facem toate lucrurile out of the ordinary.

Inevitabil, brainstormingul s-a oprit la poveşti despre ţările de unde provin cele şase beri. Fie că erau locuri pe care le-am vizitat sau pe care ne dorim să le vedem, s-a vorbit cu pasiune, cu sclipire în ochi şi cu entuziasmul unui iubitor de călătorii. Am rememorat experienţele minunate pe care le-am trăit în călătoriile noastre, ne-am amintit de locuri, oameni şi lucruri care ne-au impresionat.

Am dat frâu liber imaginaţiei, ideile au curs, gândurile s-au aşezat, iar într-un final s-a născut ideea “connaiaserului cu jurnal”, conceptul având la bază poveştile extraordinare ale unor beri speciale pe care acesta le-a descoperit în călătoriile sale.
“Trimite cărţi poştale din călătoriile sale.”, “Şi scrie totul de mână.”, “Da. E un tip boem şi familiar”. “Parcă-l şi văd cum stă la birou şi îşi notează într-un jurnal îmbrăcat în piele poveştile pe care le descoperă", “Şi câteodată îşi invită prietenii la el acasă, unde atmosferă e foarte relaxantă şi primitoare”.

Iată, connaiserul este deci, un om care face lucrurile cu pasiune, iubeşte călătoriile, dar şi poveştile pe care le descoperă călătorind şi pe care le notează cu atenţie în jurnalul său, pentru a le împărtăşi prietenilor.

Ne-am dorit ca totul să fie aşa cum ne-am imaginat, iar pentru a nu pierde autenticitatea spiritului “connaisseurului” nostru, am vrut să facem totul handmade, să simţim şi să trăim lucrurile, aşa cum ar fi făcut el.
Invitaţiile scrise cu atenţie, de mână, i-au poftit pe prietenii connaiserului să ia parte la o seară relaxantă, cu poveşti despre cele şase beri speciale pe care acesta le-a descoperit în călătoriile lui. Locaţia în care a avut loc evenimentul a fost transformată în casa acestuia, un loc familiar şi primitor.

Timp de trei ore, invitaţii s-au bucurat de atmosfera prietenoasă, dar şi de poveştile şi gusturile unice ale celor şase beri. Gazdă atentă, connaiserul a oferit la final, fiecărui invitat un cadou, cum doar un pasionat de călătorii şi bere ar putea face. Obiectele oferite au fost lucrate manual şi au constat într-un un jurnal îmbrăcat în piele gravată, o cutie de lemn cu trei dintre cele şase beri, carţi poştale cu povestea fiecărei beri descoperite, dar şi o hartă răzuibilă, pe care aceştia pot marca locurile prin care au călătorit.

Acesta nu fost doar un alt eveniment de lansare a unor beri. Totul a fost altfel, aşa cum ne-am dorit să fie.
Jurnalul unui Connaisseur reprezintă o stare de de spirit, pe care o retrăim de fiecare dată când privirile ne fug, voit sau nu, către materialele lucrate cu pasiune.

http://www.spidergroup.ro/group/news-75/jurnalul-unui-connaisseur-326
x
Declarație de protecție a datelor online | Politica de confidențialitate | Politica utilizării cookie-urilor