ESCAPE, primul film de ficţiune VR din România

ESCAPE, primul film de ficţiune VR  din România

În premieră în România, SPIDER, în co-producţie cu The Temple, lansează în curand primul film de ficţiune VR.

Sub pretextul unui Escape Room de ultimă generaţie, 7 tineri sunt ademeniţi în mijlocul unui Reality Show extrem în care capcanele sunt adevărate şi trebuie să găsească soluţii contra cronometru. Totul este filmat chiar de unul dintre ei, spre deliciul publicului însetat de adrenalină.

1491-img-2160.jpg

Prima experienţă VR într-un film românesc o vei trăi alături de Pavel Ulici, Paul Ipate, Michaela Prosan, Anghel Damian, Alex Călin, Oana Nedelcu, Millo Simulov şi Florin Piersic Jr.

Vizionarea filmului ESCAPE se va face cu ajutorul device-urilor VR dedicate,  cardboard-urilor sau online, direct pe telefon. Datorită soluţiilor tehnice unice folosite, spectatorul intră direct în pielea personajului principal şi vede acţiunea prin ochii lui.

1527-13509462-1175145932530753-1731936158-o.jpg


Regizorul filmului este Millo Simulov, un artist care inovează întodeauna prin filmele sale. Este cunoscut pentru  Hello Kitty”,  „un film cu o imagine cum rar se vede in filmul românesc” şi „Kiddo”, primul film interactiv din România.
„Astfel de filmări 360 ° sunt o provocare. Cum fiecare unghi este văzut de cameră, platoul de filmare arată diferit faţă de ceea ce ştim cu toţii. Pentru a crea o poveste cât mai autentică şi reală, am folosit riguri speciale, astfel spectatorul va avea parte de o experienţă unică. Practic, a trebuit să  învăţăm un nou limbaj cinematografic.”, a declarat Millo Simulov despre ESCAPE.

millo simulov
„VR-ul este una din tehnologiile emergente pe care noi le folosim pentru a dezvolta experiente unice. ESCAPE este un proiect special pentru noi, un exemplu perfect de experienta senzoriala completa ce pune utilizatorul in focus.” a declarat Andrei Lăscuţ.


SPIDER este o agenţie de publicitate şi casă de producţie, care surprinde prin abordarea neconvenţională, prin proiecte curajoase atât în lumea filmului, cât şi în cea a publicităţii.

The Temple este o agenţie inovatoare de Experience Marketing ce foloseşte cele mai noi tehnologii pentru a dezvolta experienţe unice de brand.

 

http://www.spidergroup.ro/group/news-75/escape-primul-film-de-fic-iune-vr-din-rom-nia-389
x
Declarație de protecție a datelor online | Politica de confidențialitate | Politica utilizării cookie-urilor